Op zoek naar schoonmaak antwerpen studentenjob?

schoonmaak antwerpen studentenjob
 
Jobs sector Woon en zorgcentrum rust en verzorgingshuis CareJobs.be.
Verpleegkundige deeltijds, Antwerpen m/v. Vulpia in Antwerpen. Online sinds 1 week. Verpleegkundige deeltijds, Mariakerke m/v. Vulpia in Mariakerke. Online sinds 1 week. Verpleegkundige, Mariakerke m/v. Vulpia in Mariakerke. Online sinds 1 week. Medwerker Schoonmaak, Mariakerke m/v. Vulpia in Mariakerke. Online sinds 1 week. Verpleegkundige 50%, hoofdzakelijk nachtdienst.
Dringend gezocht: Schoonmaak jobstudenten in Antwerpen December 2020 245 jobs Jooble.
Studeer je verpleegkunde en wil je graag als jobstudent aan de slag in de zorg? Dan is vakantiewerk in het UZA zeker iets voor jou! Het grote voordeel van werken in een ziekenhuissetting is dat je, naast het feit dat je een loon krijgt, je ook zaken oppikt die je zullen. 1 maand geleden. Vervanging schoonmaak in Sint-niklaas 20u/week 21/12 tot 31/12. ISS Facility Services. We zijn op zoek naar een schoonmaker/ster voor een vervanging in Sint-niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger. 10 dagen geleden. Jobstudent magazijn KATOEN NATIE in Januari m/v. ontvangst van de producten controleren Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Werken als jobstudent Om jou als jobstudent tewerk te kunnen stellen hebben we van jou een officieel bewijs van inschrijving voor het lopend school. 3 dagen geleden. Leidinggevende keuken en schoonmaak. Maatschappij van Kristelijke Liefdadigheid. Leidinggevende keuken en schoonmaak Instelling Hof: Ter Schelde Locatie: Antwerpen Bedrijfsomschrijving MKL is een vzw die bijna 600 mensen tewerkstelt met 3 vestigingen, Revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, Zorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever.
jobstudent schoonmaak jobs in België Careerjet.
Er zijn verschi. 8 dagen geleden. Jobstudent industriële schoonmaak M/V/X. AGO Jobs HR. Referentie 639905605 Functieomschrijving Voor een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak zijn we op zoek naar jobstudenten om industriële schoonmaak in Volvo Cars te doen. 24 dagen geleden.
HRO AZ Monica.
Zet je als vrijwilliger in voor je medemens! Groot hart en altijd klaar om te helpen? Word nu vrijwilliger bij AZ Monica. Contacteer ons via. Campus Antwerpen Harmoniestraat 68. T 32 3 240 20 20. Campus Deurne Florent Pauwelslei 1.
Vacatures verpleegkundige, zorgkundige, Zorgjobs.be.
Als Top Employer biedt UZ Leuven al. Toon meer Logistiek en Facility jobs. Toon meer Diensthoofd Facility jobs. Bekijk vacature Shortlist. Verpleegkundige oncologie hematologie. Geplaatst op 16-12-2020 door AZ Klina. De afdeling oncologie/hematologie bestaat uit een hospitalisatie afdeling met 20 bedden en een daghospitaal. Het team werkt wisselend op beide diensten. Je staat in voor het verlenen van de integrale zorg aan een toegewezen groep oncologische patiënten: je staat in voor een individuele, totale. Toon meer Verpleegkundige jobs. Toon meer Algemeen Verpleegkundige jobs. Toon meer Verpleegkundige Oncologie en radiotherapie jobs. Bekijk vacature Shortlist. verpleegkundige oncologie D12. Geplaatst op 16-12-2020 door GZA Ziekenhuizen. Ook zin voor zorg? Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven. Verpleegkundige oncologie D12 Over de job De dienst me. Toon meer Verpleegkundige jobs. Toon meer Algemeen Verpleegkundige jobs. Toon meer Verpleegkundige Oncologie en radiotherapie jobs. Bekijk vacature Shortlist. Geplaatst op 16-12-2020 door WZC Sint-Vincentius. Wat ga je precies doen?
Hoe vind ik een studentenjob? Universiteit Antwerpen.
BUITEN DE CAMPUS. Ben je op zoek naar een studentenjob buiten de campus, dan kan je terecht bij JOS JO bstudenten S ysteem Vlaanderen, een project van de studentenvoorzieningen van de hogescholen en universiteiten van Brussel en Vlaanderen, in samenwerking met de VDAB. In JOS vind je alle vacatures die door de deelnemende hogescholen en universiteiten werden ingevoerd, maar ook de werkaanbiedingen voor jobstudenten die door bedrijven of door de VDAB worden bekendgemaakt. Zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakantiemaanden is er een sterk gevarieerd aanbod van jobs beschikbaar. Je kan gericht zoeken door een voorkeur van beroep, sector en/of regio in te geven. Je vindt er ook een modeltewerkstellingsovereenkomst voor jobstudenten terug. OP DE CAMPUS. Wie mag werken op de campus? Alle studenten van de Universiteit Antwerpen van minstens 18 jaar die voldoen aan de voorwaarden.
Werken bij ITZU solliciteer vandaag ITZU.
Project Manager Limburg. Meewerkend Ploegchef Industriële schoonmaak West Vlaanderen. Calculator NL/FR Limburg. Medewerker reiniging in de Food Industry Breda. Medewerker reiniging in de Food Industry Tilburg. Medewerker reiniging in de Food Industry Venlo. Medewerker reiniging in de Food Industry Oudenhoorn. Project Manager Vlaams Brabant. Project Manager Antwerpen.
Jobstudent Atalian Belgium.
Officemanagement.gent@atalianworld.com voor de regio Gent. Officemanagement.antwerpen@atalianworld.com voor de regio Antwerpen. Het sollicitatieformulier downloaden.: ATALIAN BELGIË, ATALIAN BELGIQUE, Job étudiant, Jobstudent, Vacature. Accounts Receivable Brussel M/V. HR Officer Time Attendance. CORPORATE WEBSITE: ATALIAN.COM. EUROPE: BELGIUM BOSNIA HERZEGOVINA CROATIA CZECH REPUBLIC FRANCE HUNGARY LUXEMBOURG NETHERLANDS POLAND ROMANIA RUSSIA SERBIA SLOVAKIA TURKEY UNITED KINGDOM.
Home Familiehulp.
Ik wil kraamzorg of opvang voor mijn kind. Ik wil zorg voor mijzelf of een ander. Ik wil hulp met dienstencheques. Ik weet niet welke hulp of zorg ik nodig heb. Ik wil werken bij Familiehulp. Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren? Ik wil de vacatures bekijken.
Onze vacatures: Deel worden van onze Masters-familie Multi Masters.
Dankzij een grondige opleiding in onze MM-Academy en een inspirerende begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je snel thuis voelt bij Multi Masters Group. Wij kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen. Wij zijn op zoek naar.:
Vacatures.
Kwaliteitscontrole En Veiligheid. Chauffeur CE vervoer voeders m/v. 24 dec 2020. Tijdelijk met kans op vast Statuut.: Transport En Logistiek. Chauffeur C m/v-regio Wortegem-Petegem. 24 dec 2020. Tijdelijk met kans op vast Statuut.: Transport En Logistiek. Baliebediende namiddag m/v. 24 dec 2020. Deeltijds administratief medewerker m/v. 24 dec 2020. Tijdelijk met kans op vast Statuut.: Transport En Logistiek. Jobstudent inpakker zaterdag m/v.
Home ATSA Schoonmaak te Antwerpen.
Na een evaluatie van uw pand stellen we samen in overleg met u een zo optimaal en efficiënt mogelijk schema op, aangepast aan uw behoeften. Dit is een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Op deze manier wordt het voor beide partijen duidelijk waar, wanneer en welke werkzaamheden er precies uitgevoerd dienen te worden. Tijdens een regelmatig klantenbezoek maakt ATSA een evaluatie van de totale dienstverlening. Na een gezamenlijke ronde door het gebouw vragen wij uw mening over ons personeel en de kwaliteit van de geleverde prestaties. Uw feedback is belangrijk om uw klanttevredenheid verder te vergroten. 2019 ATSA SCHOONMAAK webdesign by Procor GDPR.

Contacteer ons