Op zoek naar schoonmaak alkmaar?

schoonmaak alkmaar
 
Schoonmaakbedrijf Alkmaar J Veenman.
U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar? Wilt u ook graag dat de schoonmaak gewoon goed gebeurt? Dat het vooral niet ten koste gaat van de normale werktijd wanneer uw personeel de schoonmaak zelf moet oppakken? Schakel dan ons schoonmaakbedrijf nabij Alkmaar in.
Schoonmaak Bergertunnel Alkmaar NH Nieuws. NH-nieuws Logo. Zoek. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Youtube.
Schoonmaak Bergertunnel Alkmaar. 11 december 2007, 15.12 uur. ALKMAAR De gemeente Alkmaar gaat woensdag de goten schoonmaken van de Bergertunnel. Door verstoppingen komt de tunnel bij hevige regenval onder water te staan. Als het gaat vriezen kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.
Schoonmaak vacatures Alkmaar Jobbird Jobbird.
Benieuwd waar jij aan de slag kunt? Scrol dan direct omhoog en vind de schoonmaak vacature in Alkmaar die bij je past. Flexibele schoonmaak vacatures in Alkmaar. Misschien wel het beste aan de schoonmaak vacatures in Alkmaar zijn de flexibele werktijden.
Schoonmaak medewerker NOORD-HOLLAND Werken bij Asito.
Terug naar overzicht. Ben jij de ervaren schoonmaker met passie voor de schoonmaak en die met een lach bijdraagt aan een schone en veilige omgeving? In ons schoonmaakteam in het Noordwest Ziekenhuis Alkmaar is een plek vrijgekomen. Dus heb jij interesse en kan je in de avond werken? Dan willen wij je graag ontmoeten! De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur 19.30 uur. Je werk zal bestaan uit het schoonmaken van een patiëntenafdeling, het reinigen van sanitair en het schoonmaken van openbare ruimtes. Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon. Naam Karlijn Knoppert. Uren: 125, uur per week. Wat zijn je verantwoordelijkheden? De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor.: Het schoonmaken van patiëntenafdelingen.; Het netjes houden van werkwagen, werkkast en werkdoeken.; Het schoonmaken van sanitair, openbare ruimtes en kantoren.
Schoonmaakbedrijf Alkmaar Reiz Coenraad.
Uw schoonmaak partner! 0299 47 444 1. Over ons bedrijf. Kwaliteit en continuïteit. Bouw en opleveringsschoonmaak. Al uw schoonmaakdiensten onder één dak. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alkmaar met de juiste kennis en jarenlange ervaring? Dan bent u bij Reiz Coenraad aan het juiste adres.
Schoonmaakbedrijf CSU Scherp op schoon.
Fris in je werk. MijnCSU Werken bij. Werken bij CSU. U zoekt een bedrijf dat scherp is op zijn dienstverlening. Dat net als u scherp is op het realiseren van uw doelstellingen. Dat alert, vooruitstrevend en klantgericht werkt aan goed schoon op een betere manier. Dat scherp luistert naar uw behoefte én doorvraagt tot duidelijk is wat nodig is. Dat u ontzorgt met professioneel, betrokken maatwerk tegen scherpe prijzen. Steeds meer organisaties kiezen voor CSUs excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang. Ontdek hier waarom. Vergelijk uw organisatie! Straks veilig terug naar het werk. We hebben een winnaar! Scherp in elk werkveld. CSU Zorg Services is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg; van wachtkamer tot operatietafel en van huiskamer tot slaapkamer. Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Leerlingen en ouders stellen de totale schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving. Met CSU heeft u die zekerheid. CSU Hotel Services is al ruim 50 jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping.
Kantoor Schoonmaak Vacatures in Alkmaar Vacatures.nl.
Blijf op de hoogte van de nieuwste Kantoor Schoonmaak vacatures in Alkmaar! Blijf op de hoogte. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Kantoor Schoonmaak in Alkmaar direct per e-mail.
De Bever Schoonmaak Groothandel De Bever Schoonmaak Groothandel.
is de Schoonmaak Groothandel voor al uw professionele schoonmaakartikelen. Wij zijn gevestigd in Uitgeest en al sinds 1977 als familiebedrijf actief in de schoonmaakbranche. De Bever Schoonmaak Groothandel. 1911 DB Uitgeest. De Bever Schoonmaak Groothandel. is de Schoonmaak Groothandel voor al uw professionele schoonmaakartikelen.
Startpagina.
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie. Het schoonmaakbedrijf van Alkmaar en omstreken. Wat anderen zeggen. Prijs, kwaliteit, eerlijk en betrouwbaar, continuïteit, korte lijnen, advies, meedenken dat zijn onze sleutelwoorden. Constant bezig met de nieuwste, modernste technieken, materialen en middelen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van diverse schoonmaak diploma's' en opleidingen.
Schoonmaakwerk Alkmaar Hulp.nl.
Huishoudelijke hulp gezocht. Zoekt huishoudelijke hulp in Bergermeer, Alkmaar Vervuld. Wij zoeken hulp voor schoonmaak en dagelijkse werkzaamheden. Liefst meerdere keren per week. Engels of Nederlands sprekend. Nog geen foto. Hulp in de huishouding met ervaring gezocht. Zoekt huishoudelijke hulp in Oosterhout, Alkmaar Vervuld.
kies voor Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Alkmaar. kies voor Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Alkmaar Culturalis.
Daarom hebben wij alvast onderzoek gedaan naar verschillende schoonmaakbedrijven en uit ons onderzoek is gebleken dat Balans Schoonmaak verreweg de beste optie is wat betreft een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Alkmaar. Kies voor kwaliteit, kies voor het beste schoonmaakbedrijf in Alkmaar.
Tedino Schoonmaak Alkmaar Oozo.nl.
Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging. De onderneming Tedino Schoonmaak is gevestigd op Schipperstraat 28 te Alkmaar en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 56715838 en is gelegen in t Rak-Zuid in de gemeente Alkmaar.

Contacteer ons