Resultaten voor vacatures schoonmaak

vacatures schoonmaak
 
ISS België ISS Belgium.
How hiring for diversity and inclusion makes the world work better. Hoe PURE SPACE Messe Düsseldorf veilig hield tijdens COVID-19. Het organiseren van een groot evenement tijdens een pandemie vereist nauwkeurige planning en een uitgebreid hygiëneconcept. In september van dit jaar heeft ISS Messe Düsseldorf, een van de grootste organisatoren van beurzen ter wereld, geholpen hun evenement veilig te houden met behulp van ons nieuwste product: PURE SPACE.
Onze vacatures Vacatures Proper Kwalitatieve schoonmaak in de zorg.
Dit zijn de mensen die wij zoeken! Functie eisen Medewerker Schoonmaak. spreekt de Nederlandse taal. ervaring in de schoonmaak is een pré. inzetbaar op verschillende locaties. Ik ben geïnteresseerd. Vacature schoonmaak medewerker. Onze vacatures Vacatures Proper schoonmaakdiensten. In de Cramer 8.
Horeca vacatures in Tilburg Tilburg.com.
Hotel de Leijhof Oisterwijk zoekt een medewerker bediening voor het ontbijt. Hotel de Leijhof Oisterwijk Fulltime Horeca. Hotel de Leijhof zoekt medewerker bediening voor in het restaurant. Hotel de Leijhof Oisterwijk Fulltime Horeca. Hotel de Leijhof zoekt medewerkers housekeeping. Hotel de Leijhof Oisterwijk Parttime Horeca, Schoonmaak. Hotel de Leijhof zoekt een zelfstandig werkend kok. Hotel de Leijhof Oisterwijk Fulltime Horeca. De leukste vacatures. 6x leuke Tilburgse werkgevers met openstaande vacatures. 10x leuke vacatures in Tilburg: marketing, verkoop, logistiek en veel meer. Tilburgse werkgever in de spotlight: Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt versterking! 8x Tilburgse bedrijven en organisaties met veel vacatures. Laat dit veld leeg. Ontvang elke dag gratis de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in.: Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen. Vacature op Tilburg.com. Op zoek naar personeel? Vul dan onderstaand formulier in en plaats een vacature op Tilburg.com.: Agenda December 2020. maandag 21-12 AFGELAST SatZang-avond met Brand bij Het Zonnelicht. dinsdag 22-12 AFGELAST Do-re-mi-ka-do 2 De Stilte in Theaters Tilburg.
ISS Belgium.
Dit is een reservevacature voor Schoonmaak bij een industriëel bedrijf in Mechelen. Referentie nr: ISD11843. 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Laatste. Resultaten via e-mail. Resultaten via SMS. Sla zoekopdracht op. Brussels gewest 4. ISS is in 1901 opgericht in Kopenhagen en is uitgegroeid tot één van s werelds toonaangevende facility services organisaties met een omzet van meer dan 10 miljard euro's. Het geheim van ons succes ligt in de manier waarop we onze oplossingen afstemmen op de behoeften van de klant, hoe we de risico's' beheren en hoe ons gemotiveerd team van meer dan 490.000 medewerkers de Power of the Human Touch toevoegt in alles wat zij doen. Join, follow or subscribe. ISS Facility Services NV. Everest Office Park. Regionale kantoren in.: Gent, Antwerpen, Heusden-Zolder en Floreffe.
Jij zoekt werk Jij uitzendbureau.
jij zoekt werk. jij zoekt werk. jij zoekt werk. Profiel en cultuur. Een greep uit onze vacatures. jij brengt mensen in beweging. Uitzenden / Detacheren. Dit is jij. Geert de Bruijne. Kom direct in contact. Leave this field EMPTY! We hebben uw informatieaanvraag ontvangen, waarvoor onze dank. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen." 9743 DA Groningen.
Verantwoordelijke facility management C1-C3 Coördinator schoonmaak BEVEREN-WAAS Jobs eECHO.
Vacatures archief Geschiedenis van alle vacatures geplaatst op internet. VDAB, Jobat, Stepstone, Vacature. Deze vacature is niet langer gepubliceerd. Verantwoordelijke facility management C1-C3 Coördinator schoonmaak BEVEREN-WAAS. OUDE ZANDSTRAAT 92. 1 Verantwoordelijke facility management C1-C3 Coördinator schoonmaak BEVEREN-WAAS. Doel van de functie.
King Belgium NV Vacatures.
Groothandel Industrie Overheid en onderwijs Gezondheidszorg Schoonmaak Horeca Catering. Onze partners Nieuws over King Belgium Duurzaamheid. MVO Duurzame oplossingen Duurzame materialen Duurzame producten Elektrische vrachtwagen. FAQ Contact Onze sluitingsdagen. Bezoek onze webshop. Heeft u interesse in één van onderstaande vacatures of wenst u spontaan te solliciteren?
Schoonmaak marktplein.
Gratis hulp van een maatje 20 uur geleden. Copyright uitgeverij Verhagen. Het is niet toegestaan teksten, fotos of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.
Medewerker schoonmaak Werken bij AZ Sint-Jan.
Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV heeft drie campussen Sint-Jan en Sint-Franciscus Xaverius in Brugge en Henri Serruys in Oostende en biedt optimale zorg van hartje Brugge tot aan de kust. Wij zoeken voor onze campus Sint-Jan in Brugge enthousiaste en professionele medewerkers schoonmaak. Contractuele aanwerving: verschillende tewerkstellingsbreuken voltijds, halftijds, 3/4 of 4/5 in vroeg en dagdienst, met kans op verlenging. Gevarieerd werk met mogelijkheid tot bijscholing.
Schoonmaak vacatures bij Het Poetsbureau.
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp! Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen. Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirmas als met in het zwart werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen. Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in? Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren.
Schoonmaakbedrijf Hazal Cleaning.
Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. VOOR ONDERSTAANDE DIENSTEN KAN U TERECH BIJ HAZAL CLEANING. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen.
Spontaan solliciteren Jobs Bond Moyson / De Voorzorg.
Oost-Vlaanderen Bond Moyson. West-Vlaanderen Bond Moyson. Interesse in volgende domeinen. Administratie en onthaal. Beleid en onderzoek. Financieel en boekhouding. HR en payroll. Logistiek, schoonmaak en techniek. Loket en contactcenter. Marketing en communicatie. Medisch en paramedisch. Wetgeving, reglementering en verzekeringen. Interesse in volgende functies.

Contacteer ons