Zoeken naar schoonmaak

schoonmaak
 
Medewerker schoonmaak Armonea.
Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes. Je staat dus in nauw contact met onze senioren. Onze groep is voor woonzorgcentrum Rietdijk te Vilvoorde op zoek naar een enthousiaste medewerker schoonmaak die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving.
schoonmaak Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: schoonmaak DE schoonmaak EN schoonmaak ES. Vertalingen schoonmaak NLFR. de schoonmaak m. ménage m; nettoyage m; rangement m; purification v; épuration v.
Home ATSA Schoonmaak te Antwerpen.
Na een evaluatie van uw pand stellen we samen in overleg met u een zo optimaal en efficiënt mogelijk schema op, aangepast aan uw behoeften. Dit is een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Op deze manier wordt het voor beide partijen duidelijk waar, wanneer en welke werkzaamheden er precies uitgevoerd dienen te worden. Tijdens een regelmatig klantenbezoek maakt ATSA een evaluatie van de totale dienstverlening. Na een gezamenlijke ronde door het gebouw vragen wij uw mening over ons personeel en de kwaliteit van de geleverde prestaties. Uw feedback is belangrijk om uw klanttevredenheid verder te vergroten. 2019 ATSA SCHOONMAAK webdesign by Procor GDPR. ATSA Schoonmaak bvba.
Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
Afwisselend huishoudelijk werk in het kader van dienstencheques. De jaarlijkse grote schoonmaak van uw woning. Het vegen van uw schoorsteen. Het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels Voor een ganse waslijst aan diensten hebben wij het personeel en ervaring om u hierin bij te staan. ga naar diensten. Het periodiek onderhoud van uw kantoor, maar ook uw parking, gevel, dak, garage, werkplaats, stockruimte kunnen wij met de juiste techniek reinigen.
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Binnen Care Expert Cleaning leveren wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan toonaangevende bedrijven binnen onder andere de farmaceutische sector. Wij zorgen ervoor dat de krit. 12 uren geleden. Medewerker schoonmaak avonddienst. Functie Als medewerker schoonmaak bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak in ons ziekenhuis burelen, consultaties, verpleegeenheden.
schoonmaak Traduction française Linguee.
Aanleg van een permanente toegang tot de rivierbedding stroomafwaarts ten opzichte van de brug van Cuatrovientos, herprofilering van de linkeroe ve r, schoonmaak v a n de verstopt geraakte linkerboog van de brug en het oppervlakkig baggeren van het bestaande grindeiland.
Ook jij verdient een applaus! Dag van de Schoonmaak 2020.
Dag van de Schoonmaak 2020. De website van de Dag van de Schoonmaak is een initiatief van Group Daenens. Ben je als dienstenchequebedrijf geïnteresseerd om je in de toekomst bij onze actie aan te sluiten, neem gerust met ons contact op.
Logistiek Schoonmaak Keuken ZNA.
Logistiek Schoonmaak Keuken. Gespecialiseerd vakmedewerker Klinisch labo tijdelijk. Schoonmaker ziekenhuis 18u12 tot 22u00. Schoonmaker te Zoersel 7u00-15u00 tijdelijk. ZNA Joostens Woonzorgcentrum. Zorgkundige of Logistiek assistent hotelservice tijdelijk. Samenwerking met andere zorginstellingen. Info voor leveranciers. Melden van incidenten. Werken bij ZNA.
Eenmalige schoonmaak Schoonmaak Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen.
0486 90 80 86 Mail ons Naar onze website. Schoonmaak bij nieuwbouw en na verbouwingen. Schoonmaak vervuilde woningen. 0486 90 80 86. Eenmalige schoonmaak door Boone Cleaning Services te Gent, Oost-Vlaanderen. Onze professionele schoonmakers realiseren al uw eenmalige schoonmaakopdrachten volgens afspraak én met een superieur resultaat. We staan klaar om al uw eenmalige werken grondig uit te voeren, tegen correcte tarieven. Aarzel niet en contacteer ons vandaag! U kan op ons beroep doen voor de volgende activiteiten.: opleveringsschoonmaak na renovatie of verhuis. opleveringsschoonmaak van uw nieuwbouw. opkuis na brand of waterschade. verhuur en verkoopklaar maken van woningen. bestrijden van ongedierte. desinfecteren van sanitaire installaties. ontstoffen of boenen van parket. vegen en reinigen van parkings en paden. reinigen van sandwichborden. verwijderen van cementplekken op vloeren, muren, ramen en raamomlijstingen. leeghalen en reinigen van woningen en bedrijfsgebouwen. vervoer van materiaal naar containerpark. klaarzetten van vergaderzalen en eetruimtes. VRAAG UW OFFERTE! Kortom, alle denkbare schoonmaakwerken zijn bij ons in veilige handen. Vraag nu uw gratis offerte aan!
Schoonmaak Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Schoonmaak jobs Grimbergen. Schoonmaak jobs Vilvoorde. Schoonmaak jobs Meise. Schoonmaak vacatures Aalter. Schoonmaak vacatures Gent. Schoonmaak vacatures Maldegem. Schoonmaak vacatures Sint-Martens-Latem. Schoonmaak vacatures Antwerpen. Schoonmaak vacatures Borsbeek. Schoonmaak vacatures Kontich. Schoonmaak vacatures Mechelen. Schoonmaak vacatures Schilde. Schoonmaak vacatures Wilrijk. Schoonmaak vacatures Brugge.
Schoonmaak arbeiders ACLVB.
Alle nieuws van PC 121. Werk je in de schoonmaak sector? De syndicale en de eindejaarspremies zullen binnenkort worden betaald! Ben je werkzaam in de schoonmaak sector? De syndicale en de eindejaarspremies zullen binnenkort worden betaald! PC 121 Schoonmaak: Protocolakkoord industriële schoonmaak.
Schoonmaak van kantoren en bedrijven Schoonmaakbedrijf Vlotter.
Onze sociale onderneming levert kwalitatief maatwerk en specialiseert zich onder meer in algemene schoonmaak van openbare ruimtes, wandelgangen en trapzalen. Als vaste partner van enkele gemeentes uit de Rupelstreek en werkzaam voor tal van firmas uit de regio hebben we jarenlang ervaring opgebouwd als professionele B2B poetsdienst.

Contacteer ons