Meer resultaten voor schoonmaak ziekenhuis

schoonmaak ziekenhuis
 
Schoonmaak ziekenhuis vacatures Trovit.
Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Heusden-zolder. Je staat in voor het onderhoud en de. 2 dagen geleden op jobat.be. Teamverantwoordelijke Schoonmaak, Campus Aalst. Teamverantwoordelijke Schoonmaak M/V, Campus Aalst Deze partners bieden eveneens deze vacature aan: Jobat Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven en. 30 dagen geleden op Jobleads. 2 Teamverantwoordelijken schoonmaak Facilitaire dienst. 2 Teamverantwoordelijken schoonmaak. Facilitaire dienst Als teamverantwoordelijke schoonmaak geef je dagelijks leiding aan een groep van 40 tot 50. 30 dagen geleden op Jobleads. ziekenhuis in volle ontwikkeling, waar gestreefd wordt naar een optimale balans tussen werk en gezinsleven. Je wordt correct verloond volgens de functie en. 30 dagen geleden op Jobleads. Reserve schoonmaak ziekenhuis Diest 2020. Diest, Vlaams-Brabant 1 Locatie. Beschrijving Functie Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: patiëntenkamers, gangen, sanitair. Je gebruikt allerlei. 5 dagen geleden op studentjob. Zondagwerk schoonmaak ziekenhuis Gent 6u/week. Beschrijving Functie Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar schoonmakers/-sters voor een ziekenhuis in Gent. Je staat in voor het.
Schoonmaak Ziekenhuis Vacatures in 3641 RJ Vacatures.nl.
Medewerker schoonmaak, locatie De Hoogstraat start begin 2021 In het kort In deze baan verzorg je cliënten met een dwarslaesie die tijdelijk op deze afdeling verblijven. 1 dag geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak Ziekenhuis vacatures in 3641 RJ!
Gezondheidszorg.
Daarnaast voert Key-Quality regelmatig onderzoeken uit naar de kwaliteitbeleving van de schoonmaak binnen zorginstellingen. Er worden niet alleen onderzoeken uitgevoerd op het gebied van schoonmaak. Zo worden ook patiëntenenquêtes afgenomen over bijvoorbeeld het onderwerp voeding of over het functioneren van het facilitaire meldpunt.
Vacatures bij St. Antonius Ziekenhuis op de afdeling Schoonmaak in Utrecht Glassdoor.nl.
6 vacatures bij St. Antonius Ziekenhuis voorSchoonmaak in Utrecht, inclusief info over salaris, reviews en andere functie-informatie anoniem geplaatst door St. Antonius Ziekenhuis Schoonmaak-werknemers in Utrecht. Vind vacatures voor Schoonmaak bij St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht op Glassdoor. Uw droombaan vinden.
Jessa Ziekenhuis Schoonmaak vacatures jobs.
ZOEK EEN JOB. Plaats gratis vacature. Jessa Ziekenhuis 732 keer bekeken. Volgen 0 volgers. Jessa Ziekenhuis heeft 1 job online geplaatst. Jessa Ziekenhuis Hasselt Verantwoordelijke schoonmaak. Schoonmaak job doorsturen Schoonmaak vacatures. Lees meer 9 maanden terug. Info over de werkgever.
Vacatures AZ Alma.
Vlaanderen is werk. A A Tekstgrootte. AZ Alma in beeld. 09 310 00 00. 09 310 17 05. Opname en bezoek. Opname en bezoek. AZ Alma in beeld. Jobs @ az alma. Jobs @ AZ Alma. Stage in AZ Alma. Artsen en medewerkers. HR voor medewerkers. Jobs @ AZ Alma. Stage in AZ Alma. Artsen en medewerkers. HR voor medewerkers. Voel je je aangesproken om deel uit te maken van ons dynamisch team? Ben je geïnteresseerd in een boeiende en uitdagende job in de zorgsector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werken in AZ Alma. AZ Alma is steeds op zoek naar enthousiaste mensen voor verschillende afdelingen in het ziekenhuis. We willen onze missie waarmaken en een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in onze regio aanbieden. Om onze missie waar te maken hebben we competente en gemotiveerde medewerkers nodig met diverse profielen: verpleegkundigen, medewerkers schoonmaak, administratieve medewerkers, apothekers, ICT'ers, medewerkers keuken, kinesitherapeuten, logopedisten, aankopers, etc.
Schoonmaken van ziekenhuizen en bejaardentehuizen Oplossingen VERMOP Nederland.
Schoonmaken van ziekenhuizen en bejaardentehuizen. In tijden van stijgende infectiecijfers komt de hygiëne in ziekenhuizen en bejaardentehuizen steeds meer in de publieke belangstelling te staan. Voor zelf schoonmaken of bij schoonmaken door een dienstverlenend bedrijf: professionele en veilige oplossingen zijn gevraagd.
Schoonmaak ziekenhuis vacatures Trovit.
Beschrijving Functie Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een ziekenhuis in Herentals operatiekwartier Je. 30 dagen geleden op studentjob. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schoonmaak ziekenhuis. Ontvang de laatste vacatures per e-mail.
Ben je op zoek naar een huishoudhulp? OZ.
Deels fiscaal aftrekbaar. Betalen met dienstencheques. Kies zelf de frequentie. Voor klanten en niet-klanten van OZ. Of vraag hier meer informatie. Wat mag je verwachten van jouw OZ huishoudhulp? Jouw huis in goede handen. Eén van onze 1.450 ervaren huishoudhulpen zorgt ervoor dat je thuiskomt in een proper huis.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Medewerker schoonmaak avondploeg. Medisch Centrum voor Huisartsen Leuven. Je doet voorstellen om de kwaliteit van de schoonmaak te verbeteren. Je hebt reeds een eerste ervaring in de schoonmaak achter de rug. Aan de slag bij MCH? Medewerker schoonmaak Torhout. AZ Delta Roeselare. U hebt ervaring als medewerker schoonmaak. Als medewerker schoonmaak bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van de consultaties, kamers, toiletten en. Medewerker schoonmaak avonddienst. Als medewerker schoonmaak word je betaald volgens IFIC categorie 4. Als medewerker schoonmaak werk je zelfstandig volgens een werkschema met dagelijkse., Schoonmaak medewerker mobiele ploeg. Smile cleaning bvba Harelbeke. Bij deze job zetten wij ons vooral in voor de schoonmaak van appartemenstcomplexen, bedrijfsgebouwen, dagelijkse schoonmaak van tavernes.etc. medewerker schoonmaak vroege ploeg. GZA Ziekenhuizen Antwerpen. Je zorgt voor de dagelijkse schoonmaak van een verzorgingsinstelling. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het. Medewerker schoonmaak NETH. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes. Wij hebben de ideale job voor jou. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Is dit wat je zoekt? Dan is poetsen iets voor jou! Schoonmaak ziekenhuis Diest 20u-25u/week.
ziekenhuizen Arion Facility Services.
Een proper ziekenhuis draagt bij aan een aangenaam verblijf van uw patiënten en zorgt voor een prettige en veilige werkomgeving voor uw verzorgend personeel. Het intensieve gebruik van uw gebouwen vereist een specialistische én efficiënte aanpak. Arion Facility Services biedt daarom maatwerk met gekwalificeerd personeel. Een verantwoord proper gebouw is van groot belang in de gezondheidszorg. Arion Facility Services werkt daarom met de juiste schoonmaakproducten en schoonmaakmaterialen waardoor hygiënisch en veilig wordt schoongemaakt mét rendement. Zo zorgen wij voor een maximaal hygiëne-niveau en wordt de kans op ziekenhuisinfecties geminimaliseerd. Maar schoonmaken gaat veel verder dan zorgen voor hygiëne en het naleven van protocollen.
Hago Zorg nog 2 jaar partner Ziekenhuis Amstelland F-Facts.
Hago Zorg nog 2 jaar partner Ziekenhuis Amstelland. Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen heeft haar samenwerking met Hago Zorg verlengd met twee jaar en twee optiejaren. Hago Zorg verzorgt sinds mei 2008 de schoonmaak van de poliklinieken, het OK-complex en de niet-patiëntgebonden afdelingen.

Contacteer ons