Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf antwerpen

schoonmaakbedrijf antwerpen
 
Schrijnwerker en schoonmaakbedrijf failliet Lille Gazet van Antwerpen.
Katty Somers werd aangesteld als curator. Schoonmaakbedrijf Danny was gevestigd aan de Boskant 42. Ook zijn bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. In deze zaak zijn Riad Piedfort en Petra Willems aangesteld als de curatoren. Lees meer nieuws uit de Kempen.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen Januari 2021 401 jobs Jooble.
Multi Masters Group. schoonmaakbedrijf met vestigingen in heel België. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in de breedste zin van het woord klassieke schoonmaak, je de ramen en raamomlijstingen bij onze klanten bedrijven, scholen, winkels, zowel op het gelijkvloers als op hoogte je. 1 dag deleden. prioriteiten en behoeften. Je bent verantwoordelijk voor de continue doorontwikkeling van de visie rond facilitaire dienstverlening schoonmaak, leefregels, toegangscontrole en beveiliging, logistieke ondersteuning, centraal meldpunt, binnen de hogeschool, dit steeds in. 3 dagen geleden. Cilinderslijper 3 ploegen. Je pakt de cilinders in volgens specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van de installatie. Je voert de schoonmaak van de installatie uit volgens kwaliteit en veiligheidsinstructies. Je bent verantwoordelijk voor het eerstelijnsonderhoud. 5 dagen geleden. Assistent-projectleider, Whoohoo Antwerpen. bent 20% aanwezig op de werven en werkt daarnaast voornamelijk vanuit het kantoor. Je werkt mee aan projecten zoals ziekenhuizen, scholen, gevangenissen en veel meer, met focus op deurgehelen en afwerking. De assistent projectleider afwerking die we zoeken heeft een grote.
schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Antwerpen Provincie.
Onze schoonmakers zijn volledig verzekerd tijdens het uitvoeren van schoonmaakdiensten bij u in de buurt. Waarom huur je een schoonmaakbedrijf in? Een schoonmaakbedrijf dat u tevredenheid kan bieden op het gebied van kwaliteit en prijs die u voor de service betaalt.
Bronwyn Lanvin Traphalonderhoud.
Schoonmaak voor VME Syndici. Schoonmaak voor VME Syndici. Schoonmaak voor VME Syndici. Schoonmaak voor VME Syndici. / 6 / 6. Zeer grote klantentevredenheid! Uw vaste schoonmaker reeds vanaf 9900, per maand! Exclusief voor regio Antwerpen Kontich Mechelen. Basis programmas voor appartementsgebouwen. Elke 14 dagen. Aantal beurten per jaar. Logboek op locatie. Materiaal en producten inbegrepen. Prijs per maand incl BTW. Voor andere frequenties dagelijks, maandelijks, éénmalig, of programma op maat.: contacteer ons aub. Inbegrepen in ons basis programma.
Schoonmaak Antwerpen Schoonmaak.
De discipline van Schoonmaak antwerpen. Jouw partner in facility services kempenlaan wommelgem belgi tel maandagvrijdag ampm zaterdag ampm zondag ampm ecoflex diensten voor particulieren tapijt reinigen ramen wassen sofas schoonmaak schilderwerken graffiti verwijderen car cleaning klusjesman boodschappen bezorgen schoonmaak nieuwbouw of na and voor bedrijven schoonmaak kantoren industrile reiniging schoonmaak horeca gevelreiniging ramen wassen vloerbedekking reinigen referenties vacatures contact diensten voor particulieren tapijt reinigen ramen wassen sofas schoonmaak schilderwerken graffiti verwijderen car cleaning klusjesman boodschappen bezorgen schoonmaak nieuwbouw of na brand voor bedrijven schoonmaak kantoren industrile reiniging schoonmaak horeca gevelreiniging ramen wassen vloerbedekking. reinigen industriele schoonmaak schoonmaakbedrijf en facility service antwerpenbelgieecoflex b.v.b.a is een bedrijf met een grote ervaring op het gebied van industrile schoonmaak De diversiteit van schoonmaak antwerpen Ingewikkelde machin.
DenSeCo Schoonmaak regio Antwerpen.
Dagelijkse of periodieke schoonmaak. Brand of waterschade. Solliciteer bij Denseco. Dagelijkse of periodieke schoonmaak. Brand of waterschade. Solliciteer bij Denseco. DenSeCo Schoonmaak regio Antwerpen. Welkom bij Denseco. Welkom bij denseco. Op zoek naar een vaste schoonmaakploeg voor uw kantoor of bedrijf? Bent u op zoek naar een poetsbedrijf voor periodieke schoonmaak? DenSeCo is uw expert voor de schoonmaak van uw kantoren, appartementen, praktijken, winkels, toonzalen, sanitaire ruimtes, fabrieken, enz. Tijdens, voor of na de kantooruren! Schoonmaak nodig na brand of waterschade? Bent u op zoek naar een specialist in opkuis en schoonmaak na brand of waterschade?
Schoonmaak Kempen voor professionele schoonmaakservice 24 op 7.
Heb je een passie voor schoonmaken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als je bij ons komt werken, geniet je van doorgroeimogelijkheden en ontvang je leuke beloningen. We houden rekening met jouw werklast en hechten veel belang aan ergonomie. Je komt terecht in een bedrijf met een toffe sfeer, waar jouw mening telt. ONTDEK ONZE VACATURES. NEEM CONTACT MET ONS OP. Als u een glanzend resultaat, hoge flexibiliteit en 24 op 7 schoonmaakservice belangrijk vindt. Bij aanmelding stem ik in dat Schoonmaak Kempen contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van Schoonmaak Kempen.
Schoonmaak Antwerpen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Schoonmaak jobs Middelkerke. Schoonmaak jobs Oostkamp. Schoonmaak jobs Kortrijk. Schoonmaak jobs Londerzeel. Schoonmaak jobs Grimbergen. Schoonmaak jobs Vilvoorde. Schoonmaak jobs Meise. Schoonmaak vacatures Aalter. Schoonmaak vacatures Gent. Schoonmaak vacatures Maldegem. Schoonmaak vacatures Sint-Martens-Latem. Schoonmaak vacatures Antwerpen. Schoonmaak vacatures Borsbeek. Schoonmaak vacatures Kontich.
Vind een opleiding VDAB.
Je kan nog steeds online leren, maar ook onze opleidingen in de opleidingscentra starten opnieuw op, stap voor stap en met aandacht voor ieders veiligheid. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen AM Cleaning: kantoren, bedrijfsruimtes.
Professioneel schoonmaakbedrijf in Antwerpen. AM Cleaning is een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Antwerpen met meer dan 8 jaar ervaring in de schoonmaakindustrie. Voor elke schoonmaakklus hanteren we een duurzame en innovatieve aanpak die telkens resulteert in een kraaknette ruimte. Gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimtes.
Concurrerende prijzen Schoonmaakbedrijf in Antwerpen glazenwassen dienstencheques Antwerpen.
Als u een winkel heeft, vindt het eerste contact met uw klanten plaats via het uitstalraam, dat onberispelijk moet zijn. Vertrouw ons de schoonmaak van uw uitstalramen toe: de schoonmaak van de uitstalramen van uw winkel in Antwerpen toevertrouwen aan een professioneel schoonmaakbedrijf biedt de zekerheid dat uw winkel er steeds onberispelijk uitziet.
Facility Experts Group Cleaning Services.
Ons bedrijf staat bekend om de geleverde kwaliteit, maar ook om de snelheid van de dienstverlening. Doordat we werkzaam zijn in Antwerpen en omgeving, zijn we in staat om zowel professionals, particulieren als andere klanten tevreden te stellen. Ons schoonmaakbedrijf is reactief en komt tussen bij alle soorten onroerend goed.

Contacteer ons