Meer resultaten voor jobstudent schoonmaak antwerpen

jobstudent schoonmaak antwerpen
 
Werken bij Kruidvat Kruidvat New.
Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrieven via de afmeldlink in de nieuwsbrieven of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je jonger bent dan 16 jaar bevestig je dat je ouder of voogd ermee instemt dat je onze nieuwsbrieven ontvangt."
Jobstudent Schoonmaak Antwerpen Juni/Juli/Augustus Studentenjob Student.be.
Terug naar alle studentenjobs. Jobstudent Schoonmaak Antwerpen Juni/Juli/Augustus. Deel deze job met je vrienden. Synergie en zijn divisies maken deel uit van de multinationale groep Synergie, specialist in personeelsbeleid en advies, uitzendarbeid en rekrutering selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement, projectsourcing en opleidingen. Voor een bedrijf in Antwerpen zijn wij opzoek naar meerdere studenten voor te werken als schoonmaker op verschillende locaties. Dit in de periode juni, juli en augustus. Het is ook mogelijk om gedurende deze periode enkele weken te werken, dit in onderling overleg. Bereid om op verplaatsing schoon te maken bij verschillende bedrijven. In staat om je zelfstandig te verplaatsen Auto, fiets of openbaar vervoer. We bieden aan. Flexibele planning naar gelang jouw beschikbaarheden. Voornamelijk in de voormiddag werken zodat je in de namiddag vrij bent. Solliciteer nu voor deze job. Maak een Job Alert aan en blijf op de hoogte van de leukste en best passende stages. Om te solliciteren op deze vacature moet je eerst inloggen of je registreren. Inloggen met Facebook. Log in met e-mail. Maak een Job Alert aan en blijf op de hoogte van de leukste en best passende stages. Solliciteer op deze Studentenjob.
38 vacatures voor Schoonmaak Manpower Belgium Interim, Job, Recruitment, Selection.
Vind je job. 38 vacatures voor Schoonmaak. Resultaten 1 tot 20 van 38. INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS B Internal. 7 dagen online Kapellen Antwerpen. Met hogedruk en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties. Je reinigt opslagtanks, silo's, pijpleidingen, etc. en bij heel wat klanten haal. Technicienne de surface 8h/semaine Internal.
Albert Heijn zoekt 70 man in Kontich Made in Antwerpen.
Graag zou ik willen solliciteren voor een job bij Albert Heijn bij jullie nieuwe vestiging in Antwerpen. Ik heb geen ervaring in verkoop, maar heel graag wil ik als verkoopster willen beginnen werken. Ik benczeer geïnteresseerd voor deze job en hoop dat u me zo snel mogelijk terug contacteren. Met vriendelijke groeten., 10 maart 2015 alhaji noureddin Beantwoorden. ik ben een klant vriendelijk en kan goed met collegas om gaan en wil zo graag bij alberthein werken ik heb ervaring in magazijn en ik ben goede medewerker. 7 juli 2015 layla akchech Beantwoorden. Ik wil graag als studentenjob werken bij albert heijn ik reeds 25, ervaring in supermarkten. Met vriendelijke groeten. 7 september 2015 Paulus Winarto Beantwoorden. Ik zou graag een deeltijds willen werken bij Albert Hein.Ik ben 44 jaar en al 1 jaar werkloos en dat is niet fijn.Graag een reactie van u DankU. 6 oktober 2015 Ilias el Hattab Beantwoorden. Ik ben een jobstudent en zoek al even een bijverdienste, deze heb ik spijtig genoeg nog niet gevonden.
jobs schoonmaak Randstad.
Voor één van onze klanten gelegen in Herent zijn we nog opzoek na. Als poetsvrouw of poetsman zorg je voor de schoonmaak van bedrijven, ziekenhuizen, stations, luchthavens. Enkele van je taken zijn: afstoffen, dweilen, stofzuigen. Je gebruikt hiervoor professioneel materiaal. Je werkt alleen of in een ploeg onder toezicht van een ploegbaas. Maak een jobagent van je zoekopdracht. jobs per e-mail. WEBAFUNCTIONGROUPID 15 ga WEBAFUNCTIONID 1540 fa date" /. Je maakt een jobagent van je zoekopdracht. Verkies je andere zoekcriteria? Druk op annuleren en pas je zoekfilters aan. In het veld onderwerp kan je een naam kiezen voor deze jobagent. Je jobagent is succesvol aangemaakt. Je ontvangt nu dagelijks wekelijks jobaanbiedingen in je mailbox. Sorry, je kan hier niet verder. Je hebt je rechten uitgeoefend en gevraagd om vergeten te worden. Daarom kan je geen job agents aanmaken en niet meer solliciteren op vacatures. Als je je toch weer wilt inschrijven, raden we je aan om naar een kantoor te gaan. jobs per regio. jobs in Antwerpen. jobs in Brussel. jobs in Gent. jobs in Leuven.
Studentenjobs Start People Vacatures voor jobstudenten.
Wil jij als werkstudent wat bijverdienen? Bijvoorbeeld met een toffe vakantiejob of studentenjob naast je studie? Start People helpt je aan een bijverdienste die in je uurrooster past én waarvoor ook administratief alles in orde is. Bij ons vind je het hele jaar door een groot aantal studentenjobs waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen goed bijverdient.
Dringend gezocht: Schoonmaak jobstudenten in Antwerpen December 2020 245 jobs Jooble.
GZA Zorg en Wonen. Tijdens een studentenjob bij GZA Zorg en Wonen zal je mee ingezet worden in een stevige organisatie die voor alle kwetsbare oudere personen en hun naaste omgeving dagelijks de best mogelijke zorg wil aanbieden. Het is een job voor doorzetters en het is niet altijd even. 1 maand geleden. Schoonmaak 304u/week, AMATE Campus Huizeken van Nazareth.
Jobs jobstudent CareJobs.be.
Jobs per functie Verpleegkundige Zorgkundige Hoofdverpleegkundige Ergotherapeut Kinesitherapeut Sociaal assistent Psycholoog Arts Jobstudent. Jobs per regio Antwerpen Brussel Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams gewest Vlaams-Brabant West-Vlaanderen. Jobs per sector Woon-en zorgcentrum Ziekenhuis Thuiszorg Gehandicaptenzorg Bedrijven en toeleveranciers Geestelijke gezondheidszorg Bijzondere jeugdzorg Ambulancedienst Vrijwilligerswerk.
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Stedelijk Lyceum Meir in Antwerpen gaat met de Trash" Roulette" de strijd aan met zwerfafval. Een breed experiment om het gedrag van leerlingen te beïnvloeden met een interactieve afvalbak. Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's' Schoonmaak. Gom poetst groen. Schoonmaken, kuisen, poetsen, schrobben, we doen het allemaal.
Vacatures Atalian Belgium.
Als u op zoek bent naar fulltime werk, stage of leerling, solliciteer bij ATALIAN en sluit u aan bij een netwerk van meer dan 100.000 medewerkers over de hele wereld. Met aanwezigheid in 4 continenten en een brede waaier aan dienstlijnen biedt ATALIAN Global Services kandidaten van over de hele wereld, een scala aan carrièremogelijkheden.
jobstudent schoonmaak vacatures SimplyHired.
Voor een poetsfirma zijn we op zoek naar jobstudenten om kantoorgebouwen te poetsen op. Jobstudent industriële schoonmaak M/V/X. AGO Jobs HR Gent. Voor een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak zijn we op zoek naar jobstudenten om industriële schoonmaak in Volvo Cars te doen. Jobstudent schoonmaak kantoren/bedrijven/winkels/residenties voltijds.
Marie-Spès Ndayizigiye, medewerker schoonmaak UZA trekt aan.
5 jaar geleden startte het UZA met het insourcen van de schoonmaak. Uitgangspunt: eigen UZA-medewerkers zijn nauwer betrokken bij de organisatie en leveren vanuit dat engagement ook beter werk. Marie-Spès was er van bij het begin bij. We vragen haar naar haar ervaringen tijdens deze eerste 5 jaar. Ik ben in september 2009 in het UZA begonnen, bij de opstart van de interne schoonmaakploeg. De eerste maanden hebben we met de hele ploeg hard gewerkt om de achterstand in te halen. Er lag veel stof in de gangen en op sommige plaatsen was het echt vuil.

Contacteer ons