Meer resultaten voor schoonmaak jobstudent antwerpen

schoonmaak jobstudent antwerpen
 
Werken bij de provincie Provincie Antwerpen.
Met meer dan 80 verschillende diensten en instellingen stelt de provincie Antwerpen verschillende specialisten tewerk: laboranten, stielmannen, administratief medewerkers, architecten, ingenieurs, De kans is groot dat er een job is die bij jou past. In je dagelijkse leven ontmoet je de provincie vaker dan je denkt.
Vacature Teamleader schoonmaak Antwerpen.
Heeft ervaring met personeelsplanning 70 tal mensen. Woont in regio Antwerpen. Wilt full time of 4/5de werken. Communiceert op een professionele en toegankelijke manier. Is zeer flexibel in werkuren, soms starten om 6u of werken tot 22u en heeft hierdoor onregelmatige uren. Neemt initiatief en onderneemt actie. Beschikt over een rijbewijs type B. Is positief ingesteld. Neemt graag initiatief. Wij bieden jou. Job optie vast. Zeer snelle opstart. Extralegale voordelen: auto, gsm, laptop. Bij vast in dienst: groeps en hospitalisatieverzekering. Onze klant is een van de grootste spelers binnen de professionele schoonmaak. Onze medewerkers zijn elke dag in het hele land actief om onder meer kantoren, onderwijsinstellingen, productielocaties, publieke ruimtes en ziekenhuizen vakkundig schoon te maken.
Dringend gezocht: Schoonmaak jobstudenten in Antwerpen December 2020 245 jobs Jooble.
Studeer je verpleegkunde en wil je graag als jobstudent aan de slag in de zorg? Dan is vakantiewerk in het UZA zeker iets voor jou! Het grote voordeel van werken in een ziekenhuissetting is dat je, naast het feit dat je een loon krijgt, je ook zaken oppikt die je zullen. 1 maand geleden. Vervanging schoonmaak in Sint-niklaas 20u/week 21/12 tot 31/12. ISS Facility Services. We zijn op zoek naar een schoonmaker/ster voor een vervanging in Sint-niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger. 10 dagen geleden. Jobstudent magazijn KATOEN NATIE in Januari m/v. ontvangst van de producten controleren Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Werken als jobstudent Om jou als jobstudent tewerk te kunnen stellen hebben we van jou een officieel bewijs van inschrijving voor het lopend school. 3 dagen geleden. Leidinggevende keuken en schoonmaak. Maatschappij van Kristelijke Liefdadigheid. Leidinggevende keuken en schoonmaak Instelling Hof: Ter Schelde Locatie: Antwerpen Bedrijfsomschrijving MKL is een vzw die bijna 600 mensen tewerkstelt met 3 vestigingen, Revalidatieziekenhuis RevArte te Edegem, Zorgcampus Hof ter Schelde te Antwerpen Linkeroever.
jobstudent schoonmaak jobs in België Careerjet.
8 dagen geleden. Jobstudent industriële schoonmaak M/V/X. AGO Jobs HR. Referentie 639905605 Functieomschrijving Voor een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak zijn we op zoek naar jobstudenten om industriële schoonmaak in Volvo Cars te doen. 24 dagen geleden. Jobstudent inpakker zaterdag m/v.
ISB Antwerpen ISB-afdelingen Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw.
Energie meten en weten door Vincent Dierickx, Energie ID. Een jobstudent inzetten als zaalwachter door Rika Rits, sportdienst Brecht geen presentatie. De meerwaarde van bedrijfsfietsen door Hilde Bylemans, Nike. Overeenkomsten opmaken met clubs en gebruikers, ook voor schoolsportinfrastructuur door Klaas Verstraete, ISB vzw. Sessie 11: Help je sportclubs met eigen infrastructuur aan een betere energiefactuur. Sessie 12: Seksueel grensoverschrijdend gedrag in je sporthal. Presentatie door Arne Aerts, ICES en Tom Verriest, sportdienst HOGent. Sessie 13: Klantgericht werken in de sporthal. Training door Anke vandewoestijne, Crime control. Sessie 14: EHBO bij sportongevallen. Sessie 15: Hoe begin je aan planning in de schoonmaak?
Wij laten jou schitteren Het Poetsbureau.
Wij behandelen je met respect en vinden het belangrijk om jouw werkplezier en voldoening in je job te bezorgen. Vertrouwen en eerlijkheid staan daarbij centraal, net zoals een vlakke organisatie waarin iedereen makkelijk aanspreekbaar is, ook de directie. Al onze diensten. Extra diensten op maat. Aanvraag professionele schoonmaak.
Hoe vind ik een studentenjob? Universiteit Antwerpen.
BUITEN DE CAMPUS. Ben je op zoek naar een studentenjob buiten de campus, dan kan je terecht bij JOS JO bstudenten S ysteem Vlaanderen, een project van de studentenvoorzieningen van de hogescholen en universiteiten van Brussel en Vlaanderen, in samenwerking met de VDAB. In JOS vind je alle vacatures die door de deelnemende hogescholen en universiteiten werden ingevoerd, maar ook de werkaanbiedingen voor jobstudenten die door bedrijven of door de VDAB worden bekendgemaakt. Zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakantiemaanden is er een sterk gevarieerd aanbod van jobs beschikbaar. Je kan gericht zoeken door een voorkeur van beroep, sector en/of regio in te geven. Je vindt er ook een modeltewerkstellingsovereenkomst voor jobstudenten terug. OP DE CAMPUS. Wie mag werken op de campus? Alle studenten van de Universiteit Antwerpen van minstens 18 jaar die voldoen aan de voorwaarden.
Werken bij Group-f Group-f.
Ben jij de Allround Klusjesman die ons team kan versterken? Heb je ervaring met verbouwen en weet je van aanpakken? Aarzel dan niet en solliciteer! Customer Service Kontich. Wij zijn op zoek naar een Allround Administratief Medewerker die het administratieve team wilt versterken op ons hoofdkantoor in Kontich.
Een schone job UZA.
Maandag en dinsdag begon er telkens een lading jobstudenten en toen was ik hier van zes uur s morgens tot half elf s avonds. Het moet gewoon goed zijn. Wat we zelf doen. Sinds vorig najaar organiseert het UZA zijn schoonmaak zelf.
Studenten Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen Jobs2Work.
Studenten Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Studenten Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Taken en profiel.: Wij zijn op zoek naar meerdere schoonmaakmedewerkers om in kantoren, trappenhallen, bedrijven, scholen te poetsen. Je poetst burelen, sanitair, vloeren en eventueel refter. Afwisselende job voor een leuk schoonmaakbedrijf. Je weet welk soort schoonmaakmateriaal/schoonmaakproduct nodig is om alles gereinigd te krijgen. Extra pluspunten zijn als je kan werken met een boenmachine of een schuurschrobmachine. Je hebt kennis van de gevaren en mogelijke oplossingen in de schoonmaak. Je werkt veilig en correct. Je ziet werk en kan hierop inspelen. Je bent vriendelijk en beleefd in omgang. Onze klanten zoeken voor verschillende plaatsen mensen die bereid zijn om zowel voltijds parttime te werken. Vaste opdrachten elke week. Bruto uurloon: 13.2815. zeer aangename werksfeer. mooie bijverdienste als jobstudent.
Jobs in Antwerpen CareJobs.be.
Online sinds 1 week. Jobstudent Zorgcampus m/v. Antwerpen, Woonzorgcentrum Hof ter Schelde in Antwerpen. Online sinds 1 week. Malle, Huize Walden in Malle. Online sinds 1 week. Directeur WZC, regio Brussel m/v. Vulpia in Brasschaat. Online sinds 1 week. Verpleegkundige, Aarschot m/v. Vulpia in Aarschot. Online sinds 1 week. Verpleegkundige deeltijds, Antwerpen m/v. Vulpia in Antwerpen. Online sinds 1 week. Verpleegkundige deeltijds, Mariakerke m/v. Vulpia in Mariakerke. Online sinds 1 week. Verpleegkundige, Mariakerke m/v. Vulpia in Mariakerke. Online sinds 1 week. Medwerker Schoonmaak, Mariakerke m/v.
Synergie Jobs.
Waarom Synergie Interim Solliciteer spontaan bedrijven in de kijker Werken bij Synergie Blog. Waarom Synergie Interim Prestatie ingave Contact Dimona buiten de werkuren HR-diensten. Wie zijn wij. Vind jouw droomjob in slechts enkele klikken. 3616 vacatures gevonden. Sorteren op relevantie.

Contacteer ons