Zoeken naar schoonmaakbedrijf antwerpen vacatures

schoonmaakbedrijf antwerpen vacatures
 
Home Familiehulp.
Ik wil kraamzorg of opvang voor mijn kind. Ik wil zorg voor mijzelf of een ander. Ik wil hulp met dienstencheques. Ik weet niet welke hulp of zorg ik nodig heb. Ik wil werken bij Familiehulp. Op zoek naar werk in je regio? Word onze nieuwe collega! Wij zijn steeds op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Of misschien wil jij je als vrijwilliger engageren? Ik wil de vacatures bekijken. Ik wil een opleiding tot verzorgende en zorgkundige volgen.
Iedereen is i-mens i-mens.be.
Yvette, 43 jaar, studeert politieke, economische en sociale. Als startende onthaalouder gaf i-mens me een duwtje in de rug. Karien 39 sloot 11 jaar geleden een succesvolle, goedbetaa. Werken bij i-mens. Vacatures Vrijwilligerswerk Jobstudent Stages Opleidingen. Een plots veranderende situatie?
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen.
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen. Zin een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures op de website van VDAB. Binnenkort kan u al onze vacatures op deze pagina op onze website raadplegen, voorlopig verwijzen we graag naar de website van VDAB waar u al onze huidige vacatures kan bekijken. Indien u interesse heeft, gelieve dan contact op de nemen via onderstaande knop. Verantwoordelijke schoonmaakploeg v Sint-Niklaas. Je staat samen met een team in voor de schoonmaak van het bedrijf. Als verantwoordelijke regel en organiseer je het team en de taken. Je coördineert en stuurt bij waar nodig. Ook ga je zelf meewerken aan de schoonmaak. Je moet flexibel zijn en werkuren kunnen van dag tot dag variëren. Zelfstandig en flexibel kunnen werken.
Jobstudent Schoonmaak Antwerpen Juni/Juli/Augustus Studentenjob Student.be.
Tip: deze brief wordt rechtstreeks naar het bedrijf gestuurd, dus zorg ervoor dat u deze aan deze specifieke taakomschrijving aanpast! Nieuwe sollicitatie van user.last_name user.first_name voor volgende vacature Jobstudent Schoonmaak Antwerpen Juni/Juli/Augustus. Leg uit waarom je geïnteresseerd bent in deze job en hoe je achtergrond, interesses en persoonlijkheid je een geschikte kandidaat voor deze functie maken.
Etos Drogist Wat je vraag ook is, we helpen je verder.
Libresse Daily Fresh Inlegkruisjes Extra Long. Extra Long, Extra Long 22 stuks. Verlaag aantal met één. Verhoog aantal met één, Limiet bereikt! Je kan maar een maximum aantal van 99 bestellen van dit type product. Promotie: Promotie voorwaarden: Libresse en Lights by Tena enkelpakken alle varianten, combineren mogelijk. Libresse Maxi Maandverband Goodnight. Goodnight, Goodnight 10 stuks. Verlaag aantal met één. Verhoog aantal met één, Limiet bereikt! Je kan maar een maximum aantal van 99 bestellen van dit type product. Blader door de Etos actiefolder en bekijk de aanbiedingen van deze week. De beste acties van de beste drogist. Bekijk de folder. Gun jezelf iets extras. Met je Etos kaart spaar je bij iedere euro voor nieuwe leuke extras, waarmee je jezelf of een ander een groot plezier doet! Gewoon omdat je Etos klant bent en we het jou van harte gunnen. Meer over Etos extra. 500 winkels, altijd in de buurt. in persoonlijke verzorging. Minimale besteding van 20., Spaar voor extra's.' Actuele vragen Bestellen en bezorgen Betalen en retourneren Garantie Corona updates. Beauty Gezondheid Verzorging Baby. Over Etos Over Etos. Het bedrijf Winkels Etos extra Folder Werken bij Nieuws Acties Pers. Altijd op de hoogte met Etos extra.
Cleaning services schoonmaak van kantoren Iris.
Het is belangrijk dat dat gebeurt in een propere omgeving, zodat uw kantoor een visitekaartje is voor uw klanten én uw medewerkers. De schoonmaak van kantoren is één van onze meest gevraagde cleaning services. We zorgen dan ook voor een goede communicatie, laagdrempelige mogelijkheden voor het melden van defecten en extra proactieve facilitaire controles. Met andere woorden: uw kantoor is in goede handen als u de schoonmaak overlaat aan ons professioneel schoonmaakpersoneel. Ons schoonmaakpersoneel is actief in verschillende industriële sectoren van luchtvaart, petrochemie en de automobielindustrie tot zware en geavanceerde technologische industrie. We beschikken over de nodige expertise, ervaring en tools om de schoonmaak van een industriële ruimte professioneel aan te pakken. Onze ervaring in de verschillende sectoren laat ons toe om een oplossing op maat van uw productieomgeving uit te werken.
Bekijk onze vacatures en kom Schoonmaak Kempen versterken!
Schoonmaak op maat. BEHOOR JIJ STRAKS TOT ONS LEUKE TEAM? LEER ONS BETER KENNEN. Heb je een passie voor schoonmaken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als je bij ons komt werken, geniet je van doorgroeimogelijkheden en ontvang je leuke beloningen. We houden rekening met jouw werklast en hechten veel belang aan ergonomie. Je komt terecht in een bedrijf met een toffe sfeer, waar jouw mening telt. Bekijk zeker onze openstaande vacatures en reageer snel. Momenteel zijn wij op zoek naar. Poetstalenten die 24 uur of meer willen werken in de regios Hoogstraten, Rijkevorsel, Loenhout, Wuustwezel en Kapellen.
Schoonmaakbedrijf België Reinigingsbedrijf Belcco.
Antwerpen Mechelen, Turnhout, Brasschaat, Beveren., Limburg Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Lummen, Aarschot. West Vlaanderen Brugge, Roeselare, Oostende, Knokke. Oost Vlaanderen Gent, Deinze, Termonde, Wetteren, Geraardsbergen. Luik Luik, Eupen, Huy, Spa, Malmedy., Luxemburg Libramont, Bertrix, Arlon, Bastogne, Saint-Hubert, Bouillon., Henegouwen Charleroi, Bergen, La Louvière, Thuin., Klassieke en gespecialiseerde schoonmaakdiensten. Onze schoonmaakdiensten zijn veelvoudig en kunnen alle types gebouwen en industriële panden aan, particuliere of gemeenschappelijke eigendommen: schoonmaak van de vloer parket, vloerkleed, tapijt, schoonmaak van ramen, vitrines en lijstwerken; schoonmaak van industriële gebouwen, ziekenhuizen, kantoren, opruiming na verbouwen; schoonmaak na brand; binnen en ook buiten parking, sneeuw verwijdering, leegmaken van vuilnisbakken, opruiming van afval. Door onze 25 jaar ervaring hebben we een gespecialiseerde know-how kunnen ontwikkelen voor alle types onderhoud en schoonmaakdiensten in België.
Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
Afwisselend huishoudelijk werk in het kader van dienstencheques. De jaarlijkse grote schoonmaak van uw woning. Het vegen van uw schoorsteen. Het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels Voor een ganse waslijst aan diensten hebben wij het personeel en ervaring om u hierin bij te staan. ga naar diensten. Het periodiek onderhoud van uw kantoor, maar ook uw parking, gevel, dak, garage, werkplaats, stockruimte kunnen wij met de juiste techniek reinigen.
Vacature Schoonmaakmedewerker met eigen wagen in Antwerpen.
Bel voor meer informatie. Elke week onze nieuwe vacatures in jouw inbox? Schrijf je hier dan in.: Ben je een mens, laat dit veld leeg. Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens gebruikt worden voor het ontvangen van wekelijkse nieuwsbrieven met jobaanbiedingen van de groep SD Worx Staffing Career Solutions Holding NV en haar verschillende merken. Uitschrijven kan onderaan elke mail of via be.privacy.scs@sdworx.com. Deze functie staat open voor mannen en vrouwen. VG: VG 1570/BU. WG: W.DISP.682 W.RE.682 W.RS.682 W.SO.682. BHG: 00396-405-20130225, 00396-406-20130228, 20018-405-20190409 DG: DG-LAV-024. Julie Huybrechts CONSULTANT. Stel je vraag. 32 32 06 22 00. Verantwoordelijke werfleiding schoonmaak.
Vacatures Atalian Belgium.
Als u op zoek bent naar fulltime werk, stage of leerling, solliciteer bij ATALIAN en sluit u aan bij een netwerk van meer dan 100.000 medewerkers over de hele wereld. Met aanwezigheid in 4 continenten en een brede waaier aan dienstlijnen biedt ATALIAN Global Services kandidaten van over de hele wereld, een scala aan carrièremogelijkheden. Wij updaten regelmatig onze vacatures.
Schoonmaak en dienstenbedrijf in België Laurenty Group.
Dan is LAURENTY GROUP uw partner die zich zal ontfermen over de schoonmaak, de groene zones, de facilities, het vegen van wegen en allerhande werkzaamheden aan uw gebouwen. Laurenty Group is in héél België, in Luxemburg en in Frankrijk aanwezig via zijn filialen in Luik, Brussel, Charleroi, Bergen, Gent, Antwerpen, Doornik, Luxemburg, Reims en Douai.

Contacteer ons