Op zoek naar vacatures in antwerpen schoonmaak?

vacatures in antwerpen schoonmaak
 
Schoonmaakbedrijf Antwerpen.
Wij onderhouden en poetsen sanitaire voorzieningen, zoals toiletten en voorzieningen waar veel mensen komen. Wie houdt niet van een fris en hygiënisch sanitair? WAAROM EEN SCHOONMAAKBEDRIJF ZOALS HAZAL CLEANING? Ruim assortiment aan diensten. Professioneel en flexibel ook voor spoedaanvragen. Voorstel op maat. Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. Voor onderstaande schoonmaak diensten in Antwerpen kan u terecht bij Hazal Cleaning. Schoonmaak en onderhoud van kantoren.
Schoonmaak in Antwerpen Trovit.
Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak. 30 dagen geleden op studentjob. Studenten gezocht om vakantiehuisjes te kuisen in Antwerpen. basis schoonmaak vaardigheden Je bent in het bezit van een rijbewijs en/of auto pré Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en.
Kudzu eco webshop: De Belgische webshop met ecologische producten.
Kudzu levert in de kerstperiode aan huis! Vanaf 9 december gaat Sofie van Parfie elke woensdag de baan op om de pakjes van Kudzu feestelijk en ecologisch aan huis te leveren in Brugge. Hiervoor wordt onze bakfiets vrolijk aangekleed en kruipt Sofie in haar kerstpak.
Gezonde levensstijl, natuurlijke beauty, baby schoonmaakproducten Big Green Smile.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Klantenbeoordelingen Lees hoe anderen onze service vinden. Natuurlijk tevreden BigGreenSmile garantie. Bekijk al onze merken. Lees hoe anderen onze service vinden. Snelle levering van een prima product bedankt! Hier kun je terecht voor natuurvriendelijke schoonmaak en persoonlijke verzorgingsproducten.
Schoonmaak vacatures Antwerpen Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Schoonmaak vacatures Antwerpen. Interesse in een job met dienstencheques? Easy Life is een gerenommeerd bedrijf dat werkt met dienstencheques. We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor een schoonmaak vacature in Antwerpen. Tot je takenpakket behoort onder meer: afstoffen, stofzuigen, dweilen en ramen poetsen.
Medewerker Schoonmaak Vacature Oud-Turnhout.
U bent hier. Home Jobs Antwerpen Medewerker Schoonmaak. Deze job/vacature is niet langer open. Medewerker Schoonmaak in Oud-Turnhout. Je draagt je steentje bij in het creëren van een aangename leefomgeving voor onze bewoners.: Je zorgt voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en de administratieve lokalen, waarbij je gebruikt maakt van de geëigende methodes en technieken.;
Dienstencheques Dender BV.
Een dienstencheque kost 900, EUR en is geldig gedurende acht maanden. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen. Werkt u of uw poetsvrouw momenteel in het zwart? Wij begeleiden u graag bij de omschakeling naar dit voordelige en legale systeem.
Werken bij Group-f Group-f.
Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers voor onze verschillende diensten en locaties. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de Group-f spirit. Meer over Group-f. Waarom werken voor Group-f? Aandacht voor jouw talenten en groei. Eerlijke en transparante communicatie. Jouw tevredenheid staat voorop. De unieke no-nonsense Group-f spirit. Meer over Group-f. Ben jij de gedreven medewerker die we zoeken? Filter in vacatures.
Onze vacatures: Deel worden van onze Masters-familie Multi Masters.
Dankzij een grondige opleiding in onze MM-Academy en een inspirerende begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je snel thuis voelt bij Multi Masters Group. Wij kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen. Wij zijn op zoek naar.:
Jobs Armonea.
Badenlaan 62 8434, Westende. Zorgkundige beschermde afdeling 304, uur. Bolwerkstraat 7 1800, Vilvoorde. Medewerker technische dienst. Hoofdverpleegkundige 38u Vilvoorde. Karel Keymolenstraat 55 1750, Lennik. Polyvalent medewerker m/v keuken en schoonmaak. Verpleegkundige 38u Lennik. Blancefloerlaan 351 2050, Linkeroever. Ergotherapeute Regatta 30u Antwerpen.
Vacatures Atalian Belgium.
Als u op zoek bent naar fulltime werk, stage of leerling, solliciteer bij ATALIAN en sluit u aan bij een netwerk van meer dan 100.000 medewerkers over de hele wereld. Met aanwezigheid in 4 continenten en een brede waaier aan dienstlijnen biedt ATALIAN Global Services kandidaten van over de hele wereld, een scala aan carrièremogelijkheden. Wij updaten regelmatig onze vacatures.
Schoonmaak jobs Antwerpen 35 nieuwe vacatures in januari op Jobat.be.
Gemeente of provincie. Vacatures schoonmaak in Antwerpen: 35 jobs. Ontvang per mail jobs op maat. Ontvang nieuwe schoonmaak jobs in Antwerpen meteen in je mailbox. Stuur mij jobs. Hoofd Werfleiding Schoonmaak te Puurs avond/nacht. ISS Facility Services. Sinds 4 dagen.

Contacteer ons